Ajankohtaista

Huom. venepaikan haltija!! Lokakuussa tehtävän laiturin korjauksen takia, kartoitamme venepaikan haltijoilta veneiden nostoaikataulua. Ilmoitathan nostoaikataulun alla olevalla lomakkeella. Asiaan liittyvä jäsentiedote löytyy lomakkeen alapuolelta.

Syksyn 2020 veneiden nostoaikataulu kysely:


Tervehdys!

Pidettiin katselmus kaupungin itäisen veneily-yksikön kanssa koskien satamaa ja painottuen T-laiturin huononevaan kuntoon.IVY onkin jo käynyt tekemässä parkkipaikka-alueen raikkoamista ja se jatkuu vielä meidän toimesta, tavoitteena muutama paikka lisää sekä siistimpi ilme! Pidetään yhdessä huolta siitä että alue säilyy siistinä! Tämä on sekä viihtyvyys sekä turvallisuuskysymys... Siisti satama= turvallinen satama!Kivilaiturin kunnostus etenee ja ensiviikolla alkaa murtuman korjaus sekä rakenne kartoitus jatkoa varten...Meidän muoviponttoonilaiturin kunto todettiin "normaaliksi" ja sen oletetaan kestävän vielä reilusti vuosia.Betoniponttoonilaiturin osalta taas todettiin että se on käyttöikänsä päässä ja se siirrettiin prioriteetti 1. uusittavaksi. Vielä tänäsyksynä tehdään kuitenkin korjauksia, jotta voidaan varmistua sen talvehtiminen sekä käyttöturvallisuus kunnes saadaan laituri uusittua.Tästä johtuen täytyy meidän antaa työrauha laiturin korjausten varmentamiseksi ja meille se tarkoittaa sitä että T laituri tulisi saada tyhjäksi veneistä. Toivomme että veneilykausi voitaisiin päättää 15.10. betonilaiturissa olevilta veneiltä. Tähän tarvitaan nyt yhteistyötä! Kerrothan kun venepaikkasi vapautuu tämän kauden osalta, niin saadaan pidempää kautta tarvitseville paikka kerhon laiturista!Palaverin tarkoitus oli saada jatkuva keskusteluyhteys IVY kanssa jotta säästyisimme kesken veneilykauden tapahtuvilta rikkoutumisilta ja uskon että tähän päästään, ainakaan se ei jää meidän kerholaisten asenteesta kiinni! KIITOS SIITÄ!

Tarvitsemme tiedon juuri sinun veneilykauden päättämisestä, ilmoitathan kun veneesi on nostettu ja venepaikka on käytettävissä!

Niin saadaan IVY lle aikaa laiturin korjauksiin!

Hallitus


Kauden 2020 tapahtumia:

  • Vuosikokous 2020 PERUUTETTU Korona-virus tilanteen takia. Uusi aika ja paikka kokoukselle ilmoitetaan myöhemmin!!
  • Vaalikokous ke 11.11 klo 18:00. Oskarinpuiston toimintakeskus, Marjaniemenranta 48
  • Syystalkoot la 10.10 klo 10:00


KERHON FACEBOOK SIVUILLA ON JULISTETTU VALOKUVAKILPAILU, JOSSA PALKINTONA 100€ ARVOINEN "ALENNUSKUPONKI" VENEPAIKKAMAKSUUN SEURAAVALLE VUODELLE. KÄY TUTUSTUMASSA JA OSALLISTUMASSA!!